Milli takım seçmeleri yapıldı..

10.01.2016 - 13:10 | Son Güncellenme: 10.01.2016 - 13:10

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Milli Takımı seçmeleri Kocaeli'de yapıldı.

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nda derece elde eden ve şampiyona dışından toplam 218 sporcunun milli takım kadrosunda yer alabilmek için kategorilerinde yaptıkları müsabakalar tamamlandı.

Mili takıma seçilen sporcular 5-7 Şubat tarihlerinde Kıbrıs Rum Kesimi'nin Limassol kentinde düzenlenecek Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Mili takım kadrosunda yer almaya hak kazanan ümit, genç ve 21 yaş altı 33 sporcu, teknik kurulun değerlendirmelerinin ardından açıklanacak. 

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocaeli'de düzenledikleri ve 2 gün süren şampiyonada ortaya konan performanslardan oldukça memnun olduklarını belirterek, bütün sporcuların birbirlerine yakın bir mücadele sergilediğin söyledi. 

Şampiyonanın ardından bugün milli takım seçmelerinin yapıldığını dile getiren Delihasan, "Bu seçmelerden inşallah iyi bir milli takım çıkacak. Toplam 33 sporcu seçilecek. Kıbrıs Rum Kesimi'nde yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda da hedefimiz ilk 5'in içinde olmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler