Milli para halterci Besra Duman bronz madalya kazandı!

06.03.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 22:43

Paralimpik Halter Dünya Kupası serisinin ilk ayağında mücadele eden milli para halterci Besra Duman bronz madalyanın sahibi oldu. İşte detaylar...

Milli para halterci Besra Duman bronz madalya kazandı!

Paralimpik Halter Dünya Kupası serisinin ilk ayağı Birleşik Arap Emirliği'nin Dubai şehrinde tamamlandı. Milli sporcumuz Besra Duman'ın da bronz madalya sahibi olduğu turnuvanın ilk ayağında Türkiye toplamda 5 madalya kazandı. 

Duman, Dubai'de üçüncü oldu

Besra Duman'ın da ter döktüğü Paralimpik Halter Dünya Kupası, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na puan veriyor. Sporcular, paralimpik dünya sıralamasına girmek adına Dünya Kupası'nın en az iki serisine katılmak zorunda. Dubai'de gerçekleşen Paralimpik Halter Dünya Kupası'nın ilk ayağında ise Besra Duman bronz madalya kazandı. 55 kiloda podyuma çıkan Duman, 120 kiloda gösterdiği performansı ile üçüncü oldu. 

İlgini Çekebilir
Fatmagül Çevik, Avrupa Halter Şampiyonası'ndan çifte madalya ile döndü
Habere Git

Türkiye organizasyonda 5 madalya kazandı

29 Şubat'ta başlayan organizasyonda Millilerimiz; 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 5 madalya kazandı. Abdullah Kayapınar 49 kiloda 2 altın kazanırken Nazmiye Muratlı 49 kiloda ve Sibel Çam ise 73 kiloda birer gümüş madalyanın sahibi oldu. 

İlgini Çekebilir
Milli halterciden bronz madalya
Habere Git

Dünya Kupası'nın ikinci ayağı ne zaman?

Paralimpik Halter Dünya Kupası serisinin ikinci ayağı 20-25 Mart tarihleri arasında Mısır’da yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler