Al Nassr, Transfer Listesine Hakan Çalhanoğlu'nu Ekledi!

23.08.2023 - 09:02 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 09:08

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, transfer gündemine Inter forması giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nu aldı.

Al Nassr, Transfer Listesine Hakan Çalhanoğlu'nu Ekledi!

AJANSSPOR HABER

Merih Demiral'ın Suudi Arabistan'a transfer olmasından sonra bir diğe rmilil oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'na da transfer teklifi geldiği iddia edildi. Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nu listesine aldı.

Yıldız isimler listede

Fanatik'te yer alan habere göre; Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Manchester City’den Aymeric Laporte ve Manchester United’dan Eric Bailly, listeye son giren isimler oldu.

Eğer bu transferler gerçekleşirse kulübün kadrosunda Avrupa şampiyonluğu yaşamış tam 5 oyuncu olacak.

İlgini Çekebilir
Talisca yıldızlaştı, Al Nassr uzatmada galibiyete ulaştı
Habere Git

Al Nassr'ın kadrosu yıldızlar dolu

Daha önce Cristiano Ronaldo’yu transfer eden Suudi temsilcisi, şu anda ise Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Talisca, Alex Telles ve David Ospina gibi yıldızları kadrosunda bulunduruyor.

Yıldızlar puan alamadı

Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi’ne ise bir hayli kötü başladı. Al Nassr, 2 maç sonunda puan alamazken, bu süre içinde 1 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü.

Al Ahli'de Hakan Çalhanoğlu'nu istiyor

L'Equipe'ten aktardığı habere göre Al Ahli, Marco Verratti ile anlaşmaya varmasına rağmen henüz oyuncunun kulübü PSG ile el sıkışmadı. Öte yandan Suudi temsilcisinin, Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu da yakından takip ettiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler