Milli karatecilerden Akdeniz Oyunları'nda 3 bronz

27.06.2022 - 18:05 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 18:13

Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda milli karateciler Eda Eltemur, Meltem Hocaoğlu Akyol ve Uğur Aktaş üç bronz madalya kazanarak turnuvayı tamamladı

Milli karatecilerden Akdeniz Oyunları'nda 3 bronz

19. Akdeniz Oyunları'nda milli karateciler üç bronzla turnuvayı tamamladı. Kadınlar kumitede Eda Eltemur (68 kilo), yarı finalde İtalyan rakibi Silvio Semeraro'ya hakem kararıyla yenildi. Bronz madalya maçında Sloven Kiti Smiljan'ı 8-3 yenen Eda, organizasyonu üçüncü bitirdi.

Meltem Hocaoğlu Akyol bronz madalya kazandı

Kadınlar kumitede bir diğer milli sporcu Meltem Hocaoğlu Akyol (+68 kilo), son 16 turunda Yunan Kyriaki Kydonaki'ye yenildi. Yunan rakibinin finale çıkmasıyla repesaj maçı oynamaya hak kazanan ve Sırp Ivana Perovic'i yenen Meltem, bronz madalya müsabakasında İtalyan Aurora Zinovia Crivelli ile eşleşti.

Rakibine 5-4 üstünlük kuran Meltem, bronz madalya kazandı.

İlgini Çekebilir
19. Akdeniz Oyunları'nda ilk madalya milli karateci Tuba Yakan'dan!
Habere Git

Uğur Aktaş'dan üçüncü madalya

Erkekler kumitede ise Uğur Aktaş (84 kilo), ilk turda Mısırlı Youssef Badawy'e yenildi. Mısırlı rakibinin finale çıkmasıyla repesaj maçı oynamaya hak kazanan ve Faslı Nabil Chaabi'yi yenen Uğur, bronz madalya müsabakasında İspanyol Jose Rafael Ibanez Saenz Torre ile karşılaştı.

Rakibini 3-2 yenen Uğur, bronz madalyaya ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler