Milli halterci Aysel Özkan, Avrupa ikincisi oldu

30.07.2023 - 21:57 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 21:58

Halter Son Dakika Haberleri: Milli sporcu Aysel Özkan, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonasınde ikinci oldu. Detaylar...

Milli halterci Aysel Özkan, Avrupa ikincisi oldu

AJANSSPOR HABER

Milli sporcu Aysel Özkan, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası'nın dördüncü gününde U-23 bayanlar 64 kiloda 2 Gümüş madalya ile Avrupa ikincisi oldu.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te organize edilen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası'nın dördüncü gününde U-23 bayanlar 64 kiloda milli sporcu Aysel Özkan, 2 Gümüş madalya ile Avrupa 2.'si oldu. Aysel Özkan, koparmada 93 kilo ve toplamda elde ettiği 206 kiloluk derecelerle gümüş madalya kazanırken silkmede 113 kiloluk kaldırışıyla dördüncü sırada yer aldı.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, madalya alan sporcuları, kendilerini yetiştiren kulüp antrenörlerini, kulüplerini, ailelerini ve Milli Takım antrenörlerini tebrik etti.

Çocuklara hediye verildi

Çocukların, sporun farklı dallarında gelişim sağlayabilmeleri için her geçen gün spor alt yapısına yatırım yapan Pursaklar Belediyesi, yaz tatili boyunca 7-14 yaşları arasındaki çocukların ücretsiz olarak Yaz Spor Okulları projesi çerçevesinde eğitimler veriyor.

‘‘11 ayrı noktada 2500 öğrenciye hizmet veriyoruz’’

İlçede gençlerin ve çocukların futboldan basketbola, voleyboldan ragbiye, bokstan jimnastiğe, halterden hokeye, tekvandodan okçuluğa, tenisten yüzmeye gibi birçok alanda eğitim verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Okulları tatile giren çocuklarımızın enerjilerini doğru yerlerde alabilmeleri için okul bahçelerinde profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz spor dersleri veriyoruz. Bizlerde eğitim alan çocuklarımızı ziyaret ederek, Yaz Spor Okullarımız da kıyafet dağıtma programına katıldık. 11 ayrı noktada 2500 öğrenciye hizmet veriyoruz. Her çocuğun mutlaka bir yeteneği vardır. Onu keşfedeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler