Milli golcü sene sonu boşa çıkıyor!

05.04.2021 - 15:33 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 15:36

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer radarından bulunan, Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman, sezon sonunda takımından ayrılıyor.

Milli golcü sene sonu boşa çıkıyor!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan milli futbolcu Kenan Karaman, takımı Fortuna Düsseldorf ile sezon sonunda yollarını ayırıyor.

Hürriyet'in haberine göre Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündeminde olan 27 yaşındaki forvetle, İtalyan ekiplerinde ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.

Emre Belözoğlu devrede

Erol Bulut'un ardından takımın başına geçen Belözoğlu, geçen sezon Milli Takım'da bir süre birlikte oynadığı Kenan Karaman'ı Fenerbahçe'ye transferi için ikna edebileceğini düşünüyor.

Genoa ve Sampdoria kulüpleride devrede

Sezon sonu takımından ayrılacak olan 27 yaşındaki Kenan için Alman basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Çıkan habere göre devre arasında da Kenan'ı isteyen Genoa'nın görüşmelerde iyi bir yol kaydettiği ve sezon sonu Kenan Karaman'ı kadrosuna katacağı belirtildi.

Milli oyuncu Kenan Karaman, bu sezon Bundesliga 2'de mücadele eden Fortuna'da 24 lig maçına çıktı ve 7 gol atıp 2 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler