Trabzonspor-Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? ( 11'ler)

05.02.2022 - 12:14 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 15:13

Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında formda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Maçla ilgili tüm detaylar ve 11'ler haberimizde...

Trabzonspor-Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? ( 11'ler)

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa, bugün Trabzon'da yapacakları müsabakayla 26. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligde oynanan 25 maçın 12'sini Trabzonspor kazandı. Kasımpaşa rakibini 6 kez mağlup ederken, taraflar 7 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bordo-mavililer, Süper Lig'de 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette rakip fileleri 46 kez havalandırırken, Kasımpaşa 33 golle karşılık verdi

Trabzon'daki sonuçlar

Trabzonspor, sahasında oynadığı 12 maçın 7'sini kazandı. 3 karşılaşma konuk takımın galibiyetiyle sona ererken taraflar 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı.


Karadeniz ekibi, 2010-2011 sezonunda rakibini 7-0 mağlup ederek, iki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti aldı.


Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı bordo-mavililer, 1-0 kazanmıştı.

Maçın hakemi Zorbay Küçük

Medical Park Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports HD 1'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

  • VAR: Özgür Yankaya
  • AVAR: Volkan Ahmet Narinç
  • AVAR: Oğuzhan Aksu

Hamsik ve Koita sakat

Ligde 54 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, rakibini yenerek şampiyonluk yolunda yakaladığı avantajı sürdürmek istiyor.

Bordo-mavili takımda, Koita ve Hamsik'in sakatlıkları bulunuyor.


Avcı, Hüseyin'i kadroya almadı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Giresunspor maçında oyundan alındıktan sonra direkt soyunma odasına giden Hüseyin Türkmen'i de kadroya almadı.

Kasımpaşa formda

Ligde çıktığı son 5 maçı kazanan Kasımpaşa, iyi gidişini Trabzonspor karşısında da sürdürmek istiyor. Geride kalan 23 haftada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan lacivert-beyazlı takım, haftaya 27 puanla 13. sırada girdi.

Süper Lig'de yaptığı maçların 16'sını kazanan, 6'sında berabere kalan ve 1'inden mağlup ayrılan Trabzonspor ise hanesine yazdırdığı 54 puanla zirvede yer alıyor.

Bordo-mavili takım, ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Kasımpaşa'nın eksikleri

Kasımpaşa'da sarı kart cezalısı Ryan Donk ile sakatlığı süren Jeffrey Bruma, karşılaşmada forma giyemeyecek. Takımla antrenmanlara başlayan Loret Sadiku ile Valentin Eysseric'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Trabzonspor-Kasımpaşa 11'i


Trabzonspor
: Uğurcan, Peres, Vitor Hugo, Denswil, Puchacz, Dorukhan, Siopis, Abdülkadir, Visca, Nwakaeme, Cornelius


Kasımpaşa: Ertuğrul, Tarkan, Brecka, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Travnik, Mortadha, Ahmet, Umut.

40 bin kişi

Öte yandan, Trabzonspor-Kasımpaşa karşılaşmasında stadın tamamen dolması bekleniyor. Maçı yaklaşık olarak tribünden 40 bin kişi takip edecek. 

Trabzonspor'da 5 oyuncu sarı kart sınırında

Fırtına'da Uğurcan Çakır, Manolis Siopis, Anastasios Bakasetas, Jorge Djaniny ve Bruno Peres, sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanacak Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Senin için hazırladığımız haberler