Milan’ın 10 numarası İtalyanlara meydan okudu: “Korkmadan oynayacağız”

10.06.2021 - 23:08 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 23:29

A Milli Takım’ın yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, İtalya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında kimi zaman İtalyanca da konuşurken iddialı mesajlar verdi.

Milan’ın 10 numarası İtalyanlara meydan okudu: “Korkmadan oynayacağız”

AJANSSPOR-HABER

EURO 2020’nin açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı’nda Hakan Çalhanoğlu, basın toplantısına katıldı. Özel bir maça çıkacaklarını söyleyen Çalhanoğlu, “Benim adıma da ayrı bir özelliği var. İtalya’da olduğum için takım arkadaşlarıma karşı oynayacağım. Bu nedenle çok mutluyum. Buraya kadar geldik ve bu maçı bekledik. En iyi şekilde ülkemizi temsil edeceğiz, inşallah puanla ayrılırız” dedi.

'İtalya Milli Takımı'nı iyi analiz ettik'

Milan forması giyen ve İtalya Milli Takımı’nda takım arkadaşları olan yıldız futbolcu şunları söyledi: “Kendi ülkeleri hakkında ve kendi taktik anlayışlarından kimseye bir şey bahsetmediler. Hocamızla birlikte takımı iyi analiz ettik ve hazırız. İyi bir hocaları var. 

Çalhanoğlu'ndan Insigne'ye övgü 

Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Korkmadan oynayacağız. Puan olarak konuşmayı sevmiyorum. Günden güne bakarak turu geçmek istiyoruz. İtalya’nın önemli oyuncuları var. Insigne gibi iyi oyuncuları var. Yarın takım halinde çıkacağız sahaya.” 

 

'İnşallah İtalya ile finalde karşılaşırız'

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Mancini’nin “Umarım finalde Türkiye ile oynarız” sözleriyle ilgili de konuşan Hakan Çalhanoğlu, “Mancini güzel konuşmuş. İnşallah finalde karşılaşırız. Hem bizim hem de onların adına iyi olur. Biz buralara kolay gelmedik. İtalya’ya saygı duyuyoruz, kalitelerini biliyoruz” yorumunu yaptı.

Hakan Çalhanoğlu'na Milan sorusu

Son olarak İtalyan bir gazetecinin transferi hakkında sorduğu soruyu yanıtlayan Hakan, “Paolo Maldini ile konuştum. Beni aramıştı. Milan’la ilgili konuştuk ve şu anda Türkiye Milli Takımı’na odaklanmak istediğimi söyledim. Öncelikle yarın akşamki maçı kazanmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler