Milan'dan Serie A'ya kabus gibi başlangıç! Galibiyete hasret...

24.08.2024 - 22:06 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 22:26

Paulo Fonseca liderliğinde Serie A'ya şampiyonluk parolası ile başlayan Milan, konuk olduğu Parma'ya 2-1 mağlup oldu ve 2 maçta yalnızca 1 puan alabildi.

Milan'dan Serie A'ya kabus gibi başlangıç! Galibiyete hasret...

AJANSSPOR HABER

Takımın başına Portekizli teknik adam Paulo Fonseca'yı getirerek sezona Serie A şampiyonluğu hedefiyle başlayan Milan ilk iki maçta hüsrana uğradı. Kırmızı-siyahlı ekip lige 2 maçta 1 puan ile başladı.

Galibiyeti tadamadı

Fonseca yönetimindeki ekip Serie A'nın 2. haftasında lige geri dönmeyi başaran Parma deplasmanına konuk oldu. Milan mücadeleden 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Ligin açılış haftasında evinde Torino ile 2-2 berabere kalan kırmızı-siyahlı ekip ilk iki maçta galibiyet ile tanışamamış oldu.

9 maçta 1 galibiyet

Geride bıraktığımız sezonun son 7 lig maçını sadece 1 galibiyet alarak geçiren ve son iki maçında galibiyet alamayan Milan, Serie A'da çıktığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet alırken son 4 maçında ise kazanan taraf olamadı.

Rakip Lazio

Milano ekibi önümüzdeki Serie A'nın 3. haftasında Roma ekibi Lazio'ya konuk olacak. Fonseca ve öğrencileri 31 Eylül günü saat 21.45'te Stadio Olimpico'da galibiyet için sahaya çıkacaklar.

Senin için hazırladığımız haberler