Milan, yeni kalecisini buldu!

17.06.2017 - 16:36 | Son Güncellenme: 17.06.2017 - 16:36

AJANSSPOR DIŞ HABER  - İtalya Ligi (Serie A) ekiplerinden Milan, 18 yaşındaki kaleci Gianluigi Donnarumma ile yaptığı transfer görüşmesinde olumlu netice alamamıştı.

Kırmızı-siyahlı takımla olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan genç file bekçisi, Milan’dan gelen mukavele yenileme teklifini kabul etmedi. Bu gelişmenin ardından Milan Kulübü’nün, Donnarrumma’nın yerine geçecek kaleciyi tespit etme çabası hemen başladı.

As gazetesinde yer alan habere göre ; Milan’ın Napoli’de forma giyen İspanyol kaleci Pepe Reina’yı gündemine aldığı ve kaleyi tecrübeli isme emanet etmeyi planladığı iddia edildi.

34 yaşındaki Reina’nın da Napoli’den ayrılmaya sıcak baktığı ve Milan’ın teklifine olumlu yanıt vermesinin yüksek olduğu belirtildi.

Donnarumma için iddialar var…

Öte yandan Donnarumma’nın adı Real Madrid ve Paris Saint Germain gibi dev kulüplerle anılıyor. Hatırlanacağı gibi Milan, basına yansıyan ücretlerden çok daha fazlasını genç kaleciye teklif ettiğini, ancak Donnarumma’nın takımda kalmak istememesi yüzünden sözleşme yapılmaması kararı alındığını duyurmuştu.

Juventus’un şampiyon olarak tamamladığı sezonda Milan ligi 6. sırada bitirebildi. Juventus’un 28 puan gerisine düşen ve 63 puan toplayan Milan, yakın zamanda Rossoneri Sport Investment Lux'ün başındaki isim olan Yonghong Li’ye satılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler