Fenerbahçe'de Miha Zajc'ın yeni adresi belli oldu

03.01.2024 - 08:52 | Son Güncellenme: 03.01.2024 - 09:13

Fenerbahçe'de 29 yaşındaki Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ara transferde takımdan ayrılıyor. Tecrübeli oyuncuya Süper Lig'den iki talip var. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Miha Zajc'ın yeni adresi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

devre arasında beklentilerin altında kalan oyuncular ile yollarını ayırarak yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefeleyen Fenerbahçe'de Sloven orta saha miha Zajc ile yollar ayrılıyor.

Beklentileri karşılayamadı

Fenerbahçe'de 2018-2019 sezonundan bu yana sarı lacivertli formayı giyen ve Ağustos 2023'te sözleşmesi 3 yıl uzatılan Sloven orta saha Miha Zajc, sezonun geride kalan bölümünde beklentileri karşılaşamadı. 29 yaşındaki 12 maçta forma şansı bulurken 2 gol katkısı verdi.

Emre Mor ve Miha Zajc için gelen teklifler değirlendirilecek

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Fenerbahçe yönetim, İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadro planlamasında kendisine yer bulamayan Emre Mor ve Miha Zajc gibi oyunculara gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

Başakşehir ve Karagümrük Zajc'a talip oldu

Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Miha Zajc için Başakşehir ve Fatih Karagümrük harekete geçti.

Sahalara dönüş tarihi bekleniyor

Ancak bu iki takım, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Miha Zajc'ın sahalara dönüş tarihinin netleşmemesi nedeniyle resmi teklif yapmak için aceleci davranmıyor.

Fenerbahçe kiralamaya sıcak

Fenerbahçe'nin ise tecrübeli oyuncu için gelecek bir kiralık teklifine sıcak bakabileceği belirtildi. Başakşehir'in 29 yaşındaki oyuncu için ise devre arasında girişimlere başlayacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler