Fenerbahçe'de Miha Zajc - Attila Szalai, Karagümrük Maçını Değerlendirdi

10.04.2023 - 22:57 | Son Güncellenme: 10.04.2023 - 23:01

Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Miha Zajc ile Attila Szala, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Miha Zajc - Attila Szalai, Karagümrük Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede sarı lacivertliler rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Zajc ve 78'da Szalai kaydetti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin golcüleri Zajc ile Szalai açıklamalarda bulundu.

"Bu galibiyeti hak ettik"

İlk olarak söz alan Zajc, "Zor bir maç oldu. İlk yarıda iyi olduğumuzu düşünüyorum. Karagümrük 1 şut çekti, gol oldu. İkinci yarı çok daha iyiydik. Bu galibiyeti hak ettik. Önemli bir 3 puanı aldık." dedi.

"Sürpriz olmadı"

Sloven orta saha oyuncusu, sözlerini, "Kariyerimin ilk üç golü arasına girer bu attığım gol. Önemli bir goldü. Ama daha önemlisi kazanmaktı. Yolumuza devam edeceğiz. Attila Szalai de güzel bir gol attı. Maçtan önce bu golü atacağını söyledim. Sürpriz olmadı." ifadeleriyle tamamladı.

Szalai: "Kimin attığının önemi yok"

Attila Szalai ise "Miha Zajc haklı çıktı, gol attım. Ancak kimin attığının önemi yok. Kendisi de harika bir gol attı. Tanrı'ya şükürler olsun kazandık. Yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler