Michy Batshuayi transferinde Dries Mertens detayı!

21.06.2024 - 10:00 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 10:13

Galatasaray'ın, her konuda anlaşmaya vardığı Michy Batshuayi'nin transferini kısa süre içerisinde duyurması bekleniyor. Bu transferde Dries Mertens'in önemli bir rol oynadığı kaydedildi.

Michy Batshuayi transferinde Dries Mertens detayı!

AJANSSPOR HABER

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe ile yeni sözleşmeye imza atmayan ve Galatasaray ile her konuda anlaşmaya varan Michy Batshuayi'nin transfer detayları belli oldu. Bu transfer sürecinde Sarı-Kırmızılıların 10 numarası Dries Mertens'in de önemli bir rol oynadığı ifade edildi. İşte detaylar...

Sözleşme detayları belli oldu

Galatasaray'ın, son olarak Fenerbahçe forması giyen Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile senelik 3 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro imza parası karşılığında her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

1 Temmuz'da resmi imzayı atacak

Haber detayında Batshuayi'nin Paris'te sağlık kontrollerinden geçtiği ve herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtilirken, 30 yaşındaki forvetin 1 Temmuz'da resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Dries Mertens faktörü

Öte yandan Michy Batshuayi'nin, Galatasaray tercihinde vatandaşı Dries Mertens'in de önemli bir rol oynadığı ifade edildi. Mertens'in, Batshuayi'ye Florya'daki aile ortamından ve kulübün Avrupa vizyonundan bahsederek yıldız futbolcunun kararında etkili olduğu ileri sürüldü.

Mertens'in, Batshuayi'ye, "Şu dönemde verebileceğin en iyi karar, Galatasaray’ın teklifini kabul etmek olur" dediği öğrenildi.

27 golde imzası var

Getiğimiz sezon Fenerbahçe'de 43 maçta forma giyen Belçikalı milli yıldız, 24 gol ve 3 asistlik performansa imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler