Fenerbahçeli Michy Batshuayi, Hatayspor Maçından Sonra Açıklama Yaptı

27.12.2022 - 22:15 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 23:02

Süper Lig'de Fenerbahçe, kendi sahasında konuk ettiği Hatayspor'u 4-0 mağlup etti. Maçtan hemen sonra ise Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçeli Michy Batshuayi, Hatayspor Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, kendi sahasında Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek puan farkıyla liderliğie oturdu. Sarı-Lacivertlilerde golcü oyuncu Michy Batshuayi, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte Michy Batshuayi'nin açıklamaları...

''İyi bir reaksiyon gösterdik''

Hatayspor maçında takımının 2. golünü atan Michy Batshuayi, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Batshuayi, "İyi bir reaksiyon gösterdik. Kaybettiğimiz maçlar vardı. Bu reaksiyonu güçlü şekilde göstermeliydik, mecburduk. Hem defansif, hem taktiksel anlamda güçlü bir oyun sergiledik. Bana göre iyi bir oyun sergiledik." dedi.

''İkisi için de mutluyum''

Açıklamalarına devam eden Michy Batshuayi, ''Joshua için çok mutluyum Zor bir periyottan geçti ve güçlü bir şekilde döndü. Bugün de golünü attı. Takım için yararlı bir durum. Serdar Dursun da uzun süredir oynamıyordu, golü attı. İkisi için de mutluyum. Bu katkılar takım için önemli.'' dedi.

Fenerbahçe liderliğe yükseldi

Süper Lig'de Hatayspor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükselmeye başardı. Hatayspor ise 15 puanla 15. sırada kaldı. 

8 maç 5 gol

Fenerbahçe'de 8 maçta 5 gol atan Batshuayi, bir asist yapmayı başardı. Batshuayi, Dünya Kupası'nda 2 maçta 1 gol atarken Avrupa Ligi'nde ise 6 maçta 3 gol atmayı başardı. Türkiye Kupası 1 maçta 2 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler