Michy Batshuayi: "Galatasaray'ın renklerini hep sevmişimdir"

07.07.2024 - 19:04 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 19:25

Fenerbahçe ile sona eren sözleşmesini uzatmayan ve Galatasaray'a 3 yıllığına transfer olan Michy Batshuayi, sarı-kırmızılı kulübe özel açıklamalarda bulundu.

Michy Batshuayi: "Galatasaray'ın renklerini hep sevmişimdir"

AJANSSPOR HABER

Türk futbol tarihinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçen Michy Batshuayi, sarı-kırmızılı ekibin YouTube hesabına özel açıklamalar yaptı.

 

"Bu formayı giymekten onur duyuyorum"

Galatasaray'ın kendisini birkaç senedir istediğini ifade eden Michy Batshuayi: "Çok şükür Galatasaray'a transferim çok güzel bir şekilde gerçekleşti. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir tarihin içerisine geldim. Galatasaray beni birkaç senedir istiyordu. Tanrı bunun gerçekleşmesine izin verdi. Bu formayı giymekten dolayı gurur duyuyorum. Taraftarların avazları çıktığı kadar bağırmalarını duymak için sabırsızlanıyorum”

Bir ilk olduğum için gururluyum

Üç büyük kulüpte oynayan ilk yabancı oyuncu olmaktan dolayı gururluyum. Özel bir kişi olmayı seviyorum. Türkiye'de özel bir insanım. Goller atarak, formaya saygı duyarak bana duyulan onurun karşılığını taraftarlarımıza vermek istiyorum. Bu Michy Batshuayi'nin disiplinidir.

Okan Buruk ben istedi

Okan Buruk ile görüştüğümde beni istiyordu. Ben de onun gibi teknik bir oyuncuyum. Onunla çalışmak için ve iyi maçlar çıkartıp iyi sonuçlar aldığım zaman beni tebrik etmesi için sabırsızlanıyorum.

Galatasaray'ın renklerini hep sevdim

Galatasaray'ın renklerini hep sevmişimdir. Dortmund'da 44 numaralı formayı giymiştim ve iyi bir sezon geçirmiştim. Burada da aynısını umuyorum. Normalde favori numaram 23 ama o 44 oldu.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler