MHK’den 3 hakeme af! Cezaları çabuk bitti…

25.02.2021 - 13:48 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 23:15

Son dakika haberleri…Erman Toroğlu’nun sezon sonuna kadar maç alamayacaklarını iddia ettiği 5 hakemden 3’üne Merkez Hakem Kurulu tarafından bu hafta görev verildi. Affa uğrayan isimler kim, hangi hakemlerin cezası devam ediyor? Detaylar haberimizde…

MHK’den 3 hakeme af! Cezaları çabuk bitti…

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de 27. haftanın hakem atamaları ilginç bir tabloyu ortaya çıkardı. Bir süre önce ünlü yorumcu Erman Toroğlu tarafından sezon sonuna kadar dinlendirilecekleri iddia edilen 5 isimden 3’ü tekrar görev aldı. Ayrıca Galatasaray-Kasımpaşa maçındaki yönetimiyle çok tartışılan Erkan Özdamar’la ilgili atama da dikkat çekti.

Üçüne de Süper Lig'de görev

Bu hafta Toroğlu’nun kızağa çekildiğini açıkladığı hakemlerden Alper Ulusoy Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor, Atilla Karaoğlan Atakaş Hatayspor-MKE Ankaragücü, Suat Arslanboğa da Göztepe-Kasımpaşa karşılaşmasında düdük çalacak. 

Öğretmenoğlu ve Keleş hala kızakta

Erkan Özdamar ise bir hafta dinlendirildikten sonra İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep FK mücadelesini yönetecek. Öte yandan Erman Toroğlu’nun listesindeki diğer iki isim Mustafa Öğretmenoğlu ve Ramazan Keleş'e bu hafta da maç verilmeyerek bir nevi cezaları devam ettirildi.

Tartışmalı hakemler ne yapmıştı?

- Toroğlu'nun bahsettiği hakemlerden  Alper Ulusoy, Antalyaspor-Beşiktaş maçında Veysel Sarı'yı oyundan atmış, bu karara büyük tepki gösteren Antalyaspor tarafından düdüğünü asması istenmişti.

- Atilla Karaoğlan, Kayserispor-Alanyaspor karşılaşmasında Sapunaru’yu iki sarı karttan ihraç etmiş, Kayseri yönetiminin isyanına yol açmıştı.

- Trabzonspor-Denizlispor maçında düdük çalan Mustafa Öğretmenoğlu, Denizlisporlu Mustafa Yumlu'nun penaltı tartışmasına sebep olan hareketine, VAR'a gidip baktığı halde "Devam" demişti. Bu da kamuoyunda yanlış karar olarak yorumlandı.

- Suat Arslanboğa, Hatayspor-Fenerbahçe maçında sahaya çıktı. Bazı hakem yorumcuları, Arslanboğa'nın Hatay lehine iki pozisyonda penaltıyı es geçtiğini iddia etmişti.

- Ramazan Keleş, TFF 1. Lig'deki Ümraniyespor-Samsunspor karşılaşmasında topu hakem atışıyla sokarken konuk ekibin gol yemesine neden olmuş ve kural hatasına imza atmıştı. 

- Erkan Özdamar ise Galatasaray-Kasımpaşa maçında Kerem’in Varga ile olan mücadelesinde penaltı kararı vermemiş, bu durum Kasımpaşa’nın yanı sıra zirve yarışındaki Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da büyük tepkisini çekmişti.  

Senin için hazırladığımız haberler