G.Saray, Aroma'yla Sponsorluk Anlaşması İmzaladı! Metin Öztürk'ten Ronaldo Açıklaması

11.10.2022 - 14:24 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 15:20

Galatasaray Kulübü ile Aroma arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Sarı-kırmızılı takımda Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, Ronaldo iddiaları hakkında konuştu.

G.Saray, Aroma'yla Sponsorluk Anlaşması İmzaladı! Metin Öztürk'ten Ronaldo Açıklaması

Salim MANAV - AJANSSPOR

İmza törenine Galatasaray'dan Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, Yönetici İsmail Sarıkaya, Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Ege Duruk katıldı. 

Ege Duruk: "Galatasaray'a hizmet vermek bizim için bir gururdur"

Ege Duruk, "Galatasaray'a hizmet vermek bizim için bir gururdur. Sponsorluk dışında Galatasaray'ın Kemerburgaz'da yapılacak olan tesilerine bir saha yapacağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Aslan 3 oyuncuyla anlaştı! İmzalar atılıyor...
Habere Git

Metin Öztürk: "Ronaldo'yu konuşmaktan daha çok sistemi konuşmalıyız"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, "İmkan ve ihtiyacın buluşması lazım. (Ronaldo ile ilgili) Bu senenin gündeminde yok ama Galatasaray, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden bir kulüptür. Amacımız; Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmak. Galatasaray'da Ronaldo'yu konuşmaktan daha çok sistemi konuşmalıyız. 

"Okan Buruk yönetiminde takım şampiyon olacaktır"

Yeni bir yönetimiz, geldiğimiz zaman bir planlama yoktu. Bundan önceki teknik heyet bize bir dosya dahi bırakmamıştı. Beklentilerimizin yüksek olduğu Juan Mata ve Mauro Icardi var, onlar katkı sağlayacaklar. Okan Buruk yönetiminde takım şampiyon olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Adaletli bir lig olsun"

Metin Öztürk sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

Adaletli bir lig olsun. Okan Hoca yönetiminde bu sezon Galatasaray şampiyon olacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Galatasaray armasına layık başarılar elde edecek.

İsmail Sarıkaya: "Amatör şubelerde sponsorlukları beklemedeyiz"

Galatasaray Yöneticisi İsmail Sarıkaya, "Pandemi süreci yaşadık, futbolda ve dünyada ekonomik boyutu biliyorsunuz. Aroma'ya bu noktada teşekkür ediyorum. Sponsorluklarla ilgili rakamsal olarak bir şey diyemiyoruz. Amatör şubelerde lig yeni başladı. Amatör şubelerde sponsorlukları beklemedeyiz. Rakamlar netleşince sizinle paylaşmak isterim" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler