Metehan Baltacı'ya forma şansı!

14.08.2024 - 13:57 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 14:01

Süper Lig devi Galatasaray'da savunma oyuncusu Davinson Sanchez'in sakatlığı sonrası genç oyuncu Metehan Baltacı'ya forma şansı geldi. Detaylar...

Metehan Baltacı'ya forma şansı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Hatayspor maçında sakatlanan ve sağ üst arka adalesinde 2. derecede zorlanma ve kanama tespit edilen Davinson Sanchez, bir ay sahalardan uzak kalacak. Bunun yanı sıra genç oyuncu Metehan Baltacı'ya da forma şansı geldi.

5 maç yok

Kolombiyalı oyuncu; Konyaspor, Young Boys (d), Gaziantep FK, Young Boys, Adana Demir maçlarını kaçıracak.

Metehan Baltacı'ya şans doğdu

Sabah'ta yer alan habere göre; Sanchez'in sakatlığı sonrasında Metehan Baltacı'ya şans doğdu. Genç oyuncu Okan Buruk'un şans vermesi halinde önümüzdeki maçlarda forma giymesi bekleniliyor.

Takımda kalacak

Süper Lig'den teklifler alan 21 yaşındaki stoperin takımda tutulmasına karar verildi. Emin Bayram'ın da takımdan ayrılmasından sonra Metehan Baltacı takımın yedek stoperi olarak takımda kalma şansını da elde etti.

Kampta ön plana çıktı

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi kampında parlayan yıldızı olan Metehan Baltacı, kampı 3 golle tamamlamıştı. Yaptığı hamlelerle sosyal medyada gündem olan genç oyuncu taraftar tarafından takımda tutulması için baskı kurulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler