Mete Vardar: "Hoca konusunda doğru kararı verdiğimizi düşünüyoruz"

05.06.2024 - 22:26 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 22:32

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, anlaşmaya vardıkları Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mete Vardar: "Hoca konusunda doğru kararı verdiğimizi düşünüyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, anlaşmaya vardıkları Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"En doğru kararı vermek için belirli bir süreç geçti"

A Spor'a konuşan Vardar, "Hocamız ile ilgili ilk geldiğimiz dönemde de bir takım araştırmalarımız vardı. En doğru kararı vermek için belirli bir süreç geçti. Kupa sonrası hoca konusu çok gündeme geldi. Doğru kararı verdiğimizi düşünüyoruz. Başkanımız bu konuyla ilgili günlerdir çalışmalar yapıyor, bizlerin fikirlerini soruyor.

"Sezonu 1 Temmuz itibarıyla açacağız"

Ekip arkadaşlarımızla beraber sadece hocamız değil, bizim bir futbol yapımız var biliyorsunuz. Futbol şubesindeki sorumlumuz Feyyaz Uçar değerli abimiz. Samet hocamız. Güçlü bir irade ile yeni transferlerimizle beraber sezonu 1 Temmuz itibarıyla açacağız. 10 Temmuz'da da iyi bir kamp dönemi geçireceğiz.

Geçen sene çünkü özellikle Beşiktaş takımının en büyük sorunu geç kadro kurması, geç planlama yapması, kamp sürecini doğru bir şekilde geçirmemesi ne yazık ki sezona da yansıdı. Ondan sonra da 5 tane hoca değişikliği. Her hocanın kendine taktik, teknik programının olması bir erozyon yarattı. Bu sene daha sağlıklı bir şekilde, umut ediyorum hoca da çok heyecanlı.

Umut ediyorum ki, ülke futboluna Beşiktaş çok ciddi değerleri her zamanki gibi vermeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler