Mete Gazoz'un Eser Yenenler'in kekemelik sorusuna cevabı gündem oldu!

04.03.2024 - 23:01 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 23:51

Milli okçu Mete Gazoz ve milli yüzücü Aysu Türkoğlu, Eser Yenenler'in programına katıldı. Mete Gazoz ve Eser Yenenler arasındaki diyalog ise gündem oldu.

Mete Gazoz'un Eser Yenenler'in kekemelik sorusuna cevabı gündem oldu!

Mete Gazoz ve Aysu Türkoğlu komedyen Eser Yenenler'in programında Linç@'te konuk oldu. Eser Yenenler'in Mete Gazoz'a sorduğu kekemelik sorusu ve aldığı cevap ise sosyal medyada defalarca paylaşıldı. 

Mete Gazoz'dan fotoğrafına gelen yoruma açıklama

Eser Yenenler Show'a konuk olan Mete Gazoz ve Aysu Türkoğlu programın Linç@ kısmına da katıldı. konukların sosyal medyada dalga konusu oldukları ve linçlendikleri anlarına yer verilen Linç@ bölümünde Mete Gazoz'un bir fotoğrafına yapılan 'Yemekten saç çıkınca ben' yorumu ekranlara geldi. Milli okçu ise yüzünü buruşturduğu fotoğraf hakkında "Bu tam şeyi yakalamışlar. Bende kekemelik var ya. Tam o anda onu yakalamışlar." dedi. 

İlgini Çekebilir
Yılın sporcusu oylamasında Türkiye'den 3 okçu yarışacak
Habere Git

Mete Gazoz'un Eser Yenenler'e cevabı gündem oldu

Eser Yenenler ise Mete Gazoz'un açıklaması üzerine olimpiyat şampiyonu okçuya "Peki bu kekemelik ok atarken nasıl hiç başına gelmiyor abi?" sorusunu yöneltti. Gazoz ise Yenenler'in sorusuna şu cevabı verdi: "Ok atarken konuşmuyorum ki..."

Mete Gazoz'un Eser Yenenler'in sorusuna verdiği cevap gündem oldu. Programda milli okçunun bu soruyu cevapladığı kesit sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca paylaşıldı. 

İlgini Çekebilir
Gazoz’dan Vargas tartışmasına son nokta: Oturuyordu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler