Mete Gazoz'dan olimpiyat açıklaması: Bu tarihe canlı şahitlik etsinler

23.07.2024 - 09:18 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 09:28

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'ndan altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz, Paris'te bayrak taşıyıcı sporcularımızdan biri olması hakkında konuştu.

Mete Gazoz'dan olimpiyat açıklaması: Bu tarihe canlı şahitlik etsinler

Milli boksör Busenaz Sürmeneli ve milli okçu Mete Gazoz, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılış seremonisinde Türk bayrağını taşıyacak.

"Çok mutlu ve gururluyum"

TRT Spor Yıldız için açıklamalarda bulunan Mete Gazoz ise açılış seremonisinde bayrak taşıyıcı sporculardan biri olması hakkında şunları söyledi: "Bayrağı ben taşıyacağım için çok mutlu ve gururluyum. Orada açılış töreninde ülkemi ve milletimi en güzel şekilde temsil edeceğim. Bu gururun bana verilmesi çok güzel. Çok mutluyum, bekliyorum açılış törenini."

"Bu tarihe canlı şahitlik etsinler"

Açıklamalarında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için altın madalya mesajı veren Mete Gazoz "Takipte kalsınlar klasik yay erkek takımı günü bir tarih yazacağız, ilk defa takım halinde olimpiyat madalyası, altın madalya kazanacağız. Bu tarihe canlı şahitlik etsinler." dedi.

İlgini Çekebilir
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki bayrak taşıyıcılarımız belli oldu
Habere Git

Klasik yay erkek takımı 29 Temmuz'da, Mete Gazoz ise bireyselde 30 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında madalya mücadelesi verecek.

Senin için hazırladığımız haberler