Mesut Özil’in menajeri Fenerbahçe'ye rest çekti

22.04.2022 - 15:01 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 15:10

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yönetimle yaptığı görüşmede futbolcunun sözleşmesindeki maddeyi hatırlatarak, “Bir an önce takıma dahil edilmeli" restini çekti.

Mesut Özil’in menajeri Fenerbahçe'ye rest çekti

Fenerbahçe’de Konyaspor maçının ardından Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in durumu kaotik bir hal aldı. 

Mesut'un menajeri yöneticilerle görüştü

Dünyaca ünlü yıldızın menajeri Erkut Söğüt, yöneticiler Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ile oyuncusunun durumunu görüştü.

Menajer Söğüt rest çekti

Sözcü'de yer alan habere göre; Başkan Ali Koç'un katılmadığı görüşmede Söğüt'ün, Mesut Özil'in sözleşmesinde kadro dışı kalamayacağına dair madde bulunduğunu hatırlatıp “Bir an önce takıma dahil edilmeli ve çalışmalara başlamalı” restini çektiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Bild duyurdu! Mesut Özil'in yeni adresi
Habere Git

Ya af ya ayrılık

Tecrübeli futbolcunun temsilcisinin, af çıkmaması durumunda sözleşmesindeki şartlar doğrultusunda yolların ayrılmasını talep ettiği de öğrenildi. Söğüt'ün bu konuda bir kez de Koç ile görüşmesi bekleniyor. 

Mesut kalmak istiyor

Mesut'un Türkiye'de mutlu olduğu ve Fenerbahçe'de kalmak istediği için “Kadro dışı bırakılamaz” maddesini kriz noktasına getirmediği belirtiliyor.

Deneyimli futbolcu, özel antrenör eşliğinde takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler