Mesut Özil ve Nuri Şahin nasıl performans sergiledi?

04.03.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 23:12

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Antalyaspor 1-1 berabere kaldı. Özellikle Almanya'da uzun zaman boyunca karşılıklı oynayan Mesut Özil ve Nuri Şahin de bir araya gelmiş oldu. Peki Mesut Özil ve Nuri Şahin nasıl performans sergiledi? İşte detaylar...

Mesut Özil ve Nuri Şahin nasıl performans sergiledi?

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe-Antalyaspor maçında gözler Mesut Özil ve Nuri Şahin’deydi. Uzun süre Almanya’da karşı karşıya gelen iki yıldız oyuncu bu kez de Türkiye’de rakip oldular.

Mesut Özil 66 dakikada sahada kalırken ilk yarının son anlarında müsait pozisyonda golü kaçırması eleştiri almasına neden oldu. Henüz hazır olmadığı gözüken yıldız oyuncu yaşadığı sakatlık sonrasında karşılaşmanın ikinci yarısında yerini İrfan Can’a bıraktı.

Mesut Özil'in istatistikleri

40 pas yapan Özil yüzde 92.5 pas isabeti sağladı. Yüzde 84.6 rakip sahada pas isabeti, 3 kazandığı ikili mücadele, isabetli şut, 1 isabetli orta, 1 şut pası ile oynadı.

Nuri Şahin ise takımını orta sahada yöneten ve Antalyaspor’un İstanbul’dan puanla ayrılmasında etkili olan oyunculardandı. Tecrübeli futbolcu kırmızı beyazlı ekibin sahadaki en önemli oyuncularının başında geliyor.

Nuri Şahin'in istatistikleri

49 pas yapan Nuri Şahin, yüzde 79.6 pas isabeti, yüzde 78.9 rakip sahada pas isabeti, 5 kazandığı ikili mücadele, 1 isabetsiz orta, 5 top kapma, 1 uzaklaştırma, 2 pas arası gerçekleştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler