Mesut Bakkal: “Beraberlik beni üzdü”

14.03.2021 - 18:50 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 18:51

Spor Toto Süper Lig haberleri... Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Trabzonspor ile berabere kaldı. Peki Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal neler söyledi? İşte detaylar...

Mesut Bakkal: “Beraberlik beni üzdü”

Süper Lig'in 30. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal değerlendirmelerde bulundu.

Mesut Bakkal’ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Mesut Bakkal: “Oyun olarak bayağı bir ilerlememiz vardı. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. İyi hücum oyuncuları olan Trabzonspor karşısında pek fazla pozisyon vermedik. Neredeyse pozisyon vermeden maçı bitirdik. 30. dakikadan sonra, maç bitene kadar maçın hakimi Erzurumspor'du, son pasları iyi kullanamadık. Beraberlik beni üzdü. 11 hafta var, beş galibiyet almamız gerekiyor. Bu şanssızlığımızı umarım kırarız. Tüm oyuncularımızı, hakemi ve Trabzonspor'u kutluyorum. Abdullah Hoca ile pro lisans kursunda birlikteydik. Abdullah Hoca ile diyalogumuz oradan geliyor. Tüm hocalar ile selamlaşıyor, sarılıyoruz ama bu biraz pandemide uzun oldu.”

Senin için hazırladığımız haberler