Messi'nin Meksika formasına yaptığı Canelo Alvarez'i çıldırttı

28.11.2022 - 13:05 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 13:52

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'in Meksika'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından soyunma odasında Messi'nin Meksika formasına müdahalesi Canelo Alvarez'i çıldırttı

Messi'nin Meksika formasına yaptığı Canelo Alvarez'i çıldırttı

AJANSSPOR HABER

2022 Katar Dünya Kupası C Grubu karşılaşmasında Arjantin ile Meksika karşılaşmış Tangocular için son derece kritik maçı Messi ve Enzo Fernandez'in attığı gollerle kazanmıştı. 

Son maçlar Çarşamba günü

Dünya Kupasına favori olarak gelen ancak ilk maçında Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup olan Arjantin grubun son maçında 30 Kasım Çarşamba günü Polonya ile karşılaşacak. Meksika, aynı tarihte Suudi Arabistan ile kozlarını paylaşacak.

İlgini Çekebilir
Messi attı, tarihe geçti! Maradona...
Habere Git

Messi Meksika formasını ayağıyla itti

Arjantin Meksika zaferini kutlarken soyunma odasından paylaşılan bir video olay yarattı. Yerde duran Meksika forması ve formayı ayağıyla ittiren Messi Meksikalıları kızdırdı. Meksikalı boksör Canelo Alvarez sosyal medya'dan Messi'ye kızgınlığını dile getirdi. 

Onu bulmamam için Tanrı'ya dua etsin

Messi'nin bu hareketinin ardından Canelo Alvarez "Messi'nin formamız ve bayrağımızla yeri temizlemesini gördünüz mü? Onu bulmamam için Tanrı'ya dua etse iyi olur. Ben nasıl Arjantin'e saygı duyuyorsam, o da Meksika'ya saygı duymalı." diyerek dünyaca ünlü oyuncu uyardı. 

Senin için hazırladığımız haberler