Messi peçeteye imza atmıştı, astronomik fiyata satılıyor!

10.05.2024 - 15:43 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 16:01

MLS ekiplerinden Inter Miami formasını terleten dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin, henüz genç yaşta imzaladığı peçete astronomik fiyata satılıyor.

Messi peçeteye imza atmıştı, astronomik fiyata satılıyor!

AJANSSPOR HABER

GOAL'de yer alan habere göre; Lionel Messi'nin henüz 13 yaşında efsanesi olduğu kulüp olan Barcelona'ya ilk imzasını attığı peçete açık arttırma ile satışa çıkarılıyor. İşte detaylar...

Messi'yi peçeteye imza attırdılar

Barcelona, Lionel Messi'yi 13 yaşındayken transfer etmek istemiş ancak Real Madrid'in de ilgisinin olduğu yıldız adayı için ilginç bir çözüme imza atmıştı. Ezeli rakibine Messi'yi kaptırmak istemeyen Barcelona yöneticileri, bir akşam yemeğinde Messi'nin sözleşme detaylarını bir peçeteye yazarak imza atmasını sağlamıştı.

Açık arttırmada sahibini arayacak

İşte Arjantinli yıldızın 13 yaşındayken imzaladığı bu peçete, Londra'da düzenlenecek bir açık arttırmayla sahibini arayacak. 300 bin sterlin'den başlayacağı ifade edilen açık arttırmanın, 500 bin sterlin seviyesine kadar çıkması öngörülüyor.

Barcelona performansı

Kariyerine Barcelona'da başlayan Arjantinli dünya yıldızı, İspanyol ekibinin formasını 778 kez terletti. Messi bu maçlarda sayısız kupa kazanırken, 672 gol ve 303 asistlik performansa imza attı.

2021-22 sezonu başında Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'in yolunu tutan Lionel Messi, burada geçirdiği iki sezonun ardından geçtiğimiz yaz Amerika ekibi Inter Miami'ye transfer oldu. Messi, geçtiğimiz yıl ülkesi Arjantin ile Dünya Kupası zaferi elde etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler