Messi, Barcelona'ya Bielsa'yı istiyor

26.07.2020 - 09:37 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 09:37

Messi, Barcelona'ya Bielsa'yı istiyor

Arjantinli futbolcu Leo Messi, Championship'te sezonu lider bitiren ve Premier Lig'e yükselen Leeds United'ın teknik direktörü Marcelo Bielsa'yı Barcelona'nın başında görmek istiyor.

İspanya La Liga'yı Real Madrid'in ardından 2. sırada bitiren Barcelona'da sular durulmuyor.

2020'nin ocak ayında takımın başına gelen İspanyol teknik adam Quique Setién eleştirilerin odağında yer alırken, takımın yıldız futbolcusu Messi'nin Barcelona yönetiminden beklentisi ortaya çıktı.

İngiltere basınında çıkan haberlere göre; Lionel Messi, Barcelona'da yönetimin Bielsa'yı takımın başına getirmesi için her şeyi yapmasını istiyor.

Öte yandan Championship'te sezonu lider tamamlayan ve Premier Lig'e yükselen Leeds United, Bielsa ile hala yeni sözleşme imzalamadı.

Bielsa hangi takımları çalıştırdı?

Dünyanın en büyük futbol teorisyenlerinden biri olarak görülen Arjantinli Marcelo Bielsa, 2018 yılında Leeds United'ın başına geçmişti. Pep Guardiola ve Mauricio Pochettino gibi teknik direktörler daha önce yaptıkları açıklamalarda antrenörlük Bielsa'dan konusunda ilham aldıklarını ifade etmişlerdi.

Arjantinli teknik adam daha önce kariyerinde Newell's Old Boys, Atlas, America, Velez, Espanyol, Athletic Bilbao, Marsiya, Lazio ve Lille gibi takımları da çalıştırmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler