Galatasaray - Beşiktaş maçı sonrası Mertens'ten maç sonu flaş sözler!

03.08.2024 - 23:07 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 23:12

Son dakika spor haberleri... Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Dries Mertens, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray - Beşiktaş maçı sonrası Mertens'ten maç sonu flaş sözler!

AJANSSPOR - HABER

Turkcell Süper Kupa, Galatasaray - Beşiktaş maçıyla sahibini buldu. Beşiktaş, ezeli rakibini 5-0 gibi tarihi bir farkla yenerek Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

Maç sonu Galatasaray'da Dries Mertens açıklamalarda bulundu.

"İstekle alakalı olan bir şey değil"

Maçta değişiklikler sonrası kopuklar oluştuğunu ifade eden Dries Mertens şu ifadeleri kullandı:

"İstekle alakalı olan bir şey değil. 1'inci golü yedik ancak başa baş gidiyordu. Sonra değişiklikler oldu. Daha sonra kopuş oldu. Şimdi önümüzdeki maça bakacağız"

Galatasaray - Beşiktaş maçı özeti

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş, 2024 Turkcell Süper Kupa'da kozlarını paylaştı. İki dev takım, 18. Süper Kupa'yı kazanmak için mücadele etti. Beşiktaş, Giro Immobile'nin ilk dakikada attığı golle maça adeta 1-0 önde başladı. Müsabakanın ilk yarısı 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda, Svensson'un golüyle Beşiktaş 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Ardından Immobile bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getirdi. Rafa Silva'nın golü geldi, Mustafa Hekimoğlu oyuna girdi ve skoru 5-0'a getirdi. Müsabaka 5-0 tamamlandı ve Beşiktaş, 18. Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler