Galatasaray - Toulouse 2-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

16.12.2022 - 19:00 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 20:07

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Galatasaray Toulouse ile hazırlık maçında karşılaştı. Gomis ve Mertens'in golleriyle sarı kırmızılılar kazandı

Galatasaray - Toulouse 2-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Galatasaray, Antalya kampındaki son hazırlık maçında Fransız ekibi Toulouse'u 2-1'lik skorla mağlup etti.

İlk yarı 1-1 sona erdi

Galatasaray beşinci ve son hazırlık maçında Toulouse ile karşılaştı. Misafir ekip Toulouse 41.dakikada Rasmus Nicolaisen ile skoru 1-0 yaptı. 45+4. dakikada Galatasaray Bafetimbi Gomis'in penaltı golü ile durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.  

Mertens frikikten attı

Maçın 60.dakikasında ise serbest vuruşta topun başına Belçikalı yıldız Dries Mertens geçti. Mertens'in vuruşunda top 90'a giderek mükemmel bir golle sonuçlandı. Galatasaray maçı bu skorla 2-1 mağlup ederek Toulouse'u 2-1 mağlup etti. 

Keçiörengücü ile karşılaşacak

Toulouse maçıyla Antalya'daki çalışmalarını tamamlayan Galatasaray İstanbul'a dönecek ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Aralık Perşembe günü Keçiörengücü ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başlayacak.

15.haftasında İstanbulspor rakibi

Galatasaray Süper Lig 15. hafta maçında İstanbulspor ile karşılaşacak. Maç 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Galatasaray 13 maçta sekiz galibiyet alırken üç beraberlik ve iki mağlubiyetle lider Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer alıyor

Güzel maçlar çıkardılar

Maçın ardından konuşan Dries Mertens "Bu maçı kazanmak ve İstanbul’a iyi hislerle gitmek çok önemliydi. Burada olmaktan dolayı çok gururluyum. Güzel maçlar çıkardılar. Takım daha önce nasıl iyi oynadıysa aynı şekilde devam edecek." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler