Galatasaray'da Dries Mertens: "1 sene dururum sanıyordum ama..."

11.07.2024 - 17:17 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 17:21

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Dries Mertens açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile hedefinin 25.şampiyonluğu da kazanmak olduğunu belirtti. Detaylar.

Galatasaray'da Dries Mertens: "1 sene dururum sanıyordum ama..."

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Dries Mertens, gelecek sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Belçikalı oyuncu, hedefinin 25'inci şampiyonluğu kazanmak olduğunu söyledi.

"Hedefim, 25.şampiyonluk!"

Dries Mertens, Galatasaray Kulübü ve yeni sezondaki hedefleri ile ilgili "Hedefim bu sezon Galatasaray ile 25'inci şampiyonluğu kazanmak!" ifadelerini kullandı.

"1 sene dururum sanıyordum ama..."

Galatasaray ile ilk anlaştığında bu kadar duracağını tahmin etmeyen Mertens, "Sadece bir seneyi tamamlamayı düşünüyordum ama şu anda üçünü seneme girdim. Bunun anlamı; burada çok iyiyim, çok mutluyum. Eşim ve Ciro mutlu. Kendimizi buraya ait hissediyoruz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın eski dünya yıldızı, Komençero'nun gizli ortağı çıktı!
Habere Git

"Sadece Galatasaray taraftarı değil"

Türkiye'deki taraftarlar hakkında Mertens, "Verdikleri sevgi, statta verdikleri destek ve tabii ki dışarıda yemek yediğimiz zaman saygı gösterdikleri için teşekkürler. Sadece Galatasaray taraftarı değil, diğer taraftarlar da buraya geldiğim için bana karşı çok saygılı davranıyorlar" şeklinde ifade etti

Senin için hazırladığımız haberler