Çorum FK Teknik Direktör Mert Nobre'yle Anlaştı

14.07.2022 - 17:14 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 17:19

Mert Nobre'nin yeni adresi belli oldu. Son olarak Süper Lig'de Altay'ı çalıştıran Nobre, TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK ile anlaşma sağladı. İşte detaylar.

Çorum FK Teknik Direktör Mert Nobre'yle Anlaştı

Son olarak Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Altay'ı çalıştıran Mert Nobre'nin yeni adresi belli oldu. 41 yaşındaki teknik adam TFF 2. Lig kulübü ile anlaşma sağladı.

Mert Nobre Çorum FK ile anlaştı

TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK, Teknik Direktör Mert Nobre ile anlaşma sağladı. Mert Nobre, yeni takımı için "Yapılan görüşmeler sonucunda TFF 2. Liginin en iddialı takımı ve en ateşli taraftar grubuna sahip olan Çorum Futbol Kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım."

"Şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıracağımıza inanıyorum"

Taraftara seslenen teknik adam, "Birlikte başaracağız parolasıyla başlayacağımız sezonda büyük Çocum FK taraftarı ile bütünleşerek bizlere yakışan yerlerde olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Yaklaşık 20 yıldır Türkiye'de futbolun içinde olan biri olarak, camia olarak birleştiğimiz zaman her türlü başarıyı yakalayıp şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıracağımıza inanıyorum. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, anlaşmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler