Mert Nobre: 'Volkan'ın kadro dışı bırakılması yanlış'

09.10.2018 - 20:57 | Son Güncellenme: 09.10.2018 - 21:02

Mert Nobre: 'Volkan'ın kadro dışı bırakılması yanlış'

Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Mert Nobre, A Spor muhabiri Hakan Gündoğar'a konuştu.

Nobre, "Türkiye’de çalıştığım en iyi teknik direktör Mustafa Denizli. Çok iyi ve akıllı bir hoca. Türk futbolunu ve ligini de çok iyi biliyor. Fenerbahçe'de Volkan'ın kadro dışı bırakılması yanlış" dedi.

Sözlerine takımı Gençlerbilirliği'nin performansını değerlendirerek başlayan Mert Nobre, "Çok iyi gidiyoruz. Lige çok iyi başladık. İnşallah böyle devam eder. Oyuncu grubu ve hocamız çok iyi" dedi. 

 

Volkan Demirel sözleri

Fenerbahçeli eski takım arkadaşı Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak Nobre, "Volkan aşağı yukarı 16 senedir Fenerbahçe'de. Bence yanlış. Bilmiyorum ne var ama dışarıdan yanlış görünüyor. Ben, Volkan'ın nasıl bir karakteri olduğunu biliyorum. Alex'ten hiçbir farkı yok. Bence biraz daha saygı" ifadelerini kullandı. 

 

'Alex hoca olsa büyük iş yapar'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Alex ve Jailson'la ilgili ise deneyimli golcü, "Hollanda Ligi ve Türkiye Ligi çok farklı. Fenerbahçe büyük bir takım çok zaman yok. Alex kesinlikle hocalık yapar. Bu ligi ve ülkeyi biliyor. Alex büyük iş yapar. Jailson bence hazır değil. Potansiyel var ama henüz hazır değil."

 

Mert Nobre sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Mustafa Denizli'yle beraber Beşiktaş'ta çalıştık, çok büyük hoca. Türkiye’de çalıştığım en iyi teknik direktör Mustafa Denizli. Çok iyi ve akıllı bir hoca. Türk futbolunu ve ligini de çok iyi biliyor.Türkiye'de kalacağım. Ailem burada çok mutlu. Mustafa Denizli'nin yardımcısı olmak isterim. Guardiola yakın arkadaşım belki yanında 1 ay kurs alabilirim"

Senin için hazırladığımız haberler