Merih Demiral'dan Ronaldo itirafı!

12.05.2024 - 00:15 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 00:30

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Ali forması giyen milli yıldızımız Merih Demiral'dan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında bir itiraf geldi.

Merih Demiral'dan Ronaldo itirafı!

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Ahli forması giyen milli stoperimiz Merih Demiral şu anda Al Nassr forması giyen eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile ilgili bir itirafta bulundu.

Merih'i Cristiano Ronaldo ikna etti

TRT Spor'a konuşan 26 yaşındaki stoper Suudi Arabistan'a transfer sürecinde Cristiano Ronaldo'nun önemli rol oynadığını  "Gelmeden önce Ronaldo ile konuştum. Buraya gelmemde onun etkisi çok oldu. O herkese yol açtı. Çok büyük futbolcular geliyor ve bence daha da çok gelecek. Ben de onların arasında olduğum için şanslıyım." ifadeleri ile açıkladı.

2 yıl birlikte forma giydiler

Merih Demiral ve Cristinao Ronaldo ile beraber İtalya Seira A devi Juventus'ta 2019-2021 yılları arasında beraber forma giymişti.

Milli oyuncumuz dünya yıldızları ile takım arkadaşı oldu

Al Ahli milli oyuncumuzun yanı sıra yaz aylarında kadrosuna; Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Edouard Mendy, Frank Kessie gibi dünya yıldızlarını katmıştı.

Jorge Jesus'un tozunu yuttular

Merih Demiral'lı Al Ahli bu sezon eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in 31 puan arkasında ardından üçüncü sırada götürüyor. Milli oyuncumuz bu sezon ligde takımının formasını 17 kez sırtına geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler