Merih Demiral, EURO 2024 finalinde oynamak istediği takımı açıkladı!

20.06.2024 - 15:30 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 15:43

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te Portekiz ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dev mücadele öncesi Merih Demiral, açıklamalarda bulundu.

Merih Demiral, EURO 2024 finalinde oynamak istediği takımı açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başarılı savunmacısı Merih Demiral, Türkiye'nin EURO 2024'te Almanya'da bulunduğu kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Önümüzde daha zorlu bir maç var"

Milli Takım'ın Gürcistan'la oynadığı maçı değerlendiren Merih Demiral, Portekiz maçının daha iyi geçeceğini ifade etti. Merih, "Evet çok iyi bir başlangıç yaptık Avrupa Şampiyonası'na, Burada ortam çok iyi. Tempo çok iyi. Antrenamnlar çok iyi. Ama şimdi önümüzde daha zorlu bir maç var: Portekiz maçı. Gürcistan maçı bizim açımızdan iyiydi. Bazı zamanlarda sıkıntılar çektik ama ikinci maçın hepimiz için daha iyi olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

"Maçtan sonra hemen toplantı yaptık"

Gürcistan maçının ardından savunmadaki hatalar üzerine toplantı yapıldığını açıklayan Merih Demiral, "Bazı pozisyonlar verdik. Onlar da gayet iyi bir takım. Çok önemli oyuncuları vardı. Defans olarak iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bazı pozisyonlar verdik ama her maçta olabilecek şeyler. Büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Aramızda konuştuk. Maçtan sonra hemen toplantı yaptık. Hatta az önce yine konuştuk pozisyonlar üzerine. Ama ben ikinci maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Gerekli analizi yaptık." dedi.

"Gurbetçi vatandaşlarımız bizi çok iyi destekliyor"

Almanya'daki Türk taraftarlara ve Portekiz maçına da değinen Merih, "Portekiz maçı bizim için çok önemli. Onlar için de çok önemli. Portekiz çok iyi bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Çok iyi genç oyuncuları da var. Ama biz şu an çok iyi durumdayız. Gayet iyi durumdayız. Bizim için de avantaj. Stadyumda gurbetçi vatandaşlarımız bizi çok iyi destekliyor. Arkamızda bir itici güçler. Onların da varlığıyla beraber ben galibiyet alacağımıza da inanıyorum. Belli olmaz ama elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler