A Milli futbolculardan Faroe Adaları değerlendirmesi

05.06.2022 - 00:13 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 00:23

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup eden milli takımda Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Dursun ve Halil Dervişoğlu konuştu

A Milli futbolculardan Faroe Adaları değerlendirmesi

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1'inci Grup ilk maçında Faroe Adaları'nı sahasında 4-0 mağlup etti. Maçın ardından Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Dursun ve Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu. 

Enes'in golünü biraz çalmış oldum

Maçın ardından konuşan Merih Demiral "Taraftarlarımıza çok teşekkürler bizi çok iyi desteklediler. Böyle maçlar zor oluyor, biraz geç açıldık. Orada da Enes'in golünü biraz çalmış oldum. Seviyorum böyle oynamayı Atalanta'da böyle" şeklinde konuştu.

Grup favorisi biziz

Gollerden birini atan Serdar Dursun "Böyle maçlarda golü atıp kilidi erken açmak gerekiyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum her maçta. Herkes bu takımda ilk 11 oynamak istiyor ve takıma katkıda bulunmak istiyor. İnşallah hepimiz katkıda bulunuruz ve A Milli Takımı yukarı çıkartırız. Grup favorisi biziz ama böyle maçlar kolay olmuyor. Bugün gol atmak nasip oldu, mutluyum. Önemli takımlarda oynayan önemli oyuncular var. Herkes elinden geleni yapmak ve takıma girmek istiyor."
 

İlgini Çekebilir
Faroe Adaları'ndan 3 puan gelir bizlere!
Habere Git

Çok heyecanlı ve gururluydum

İlk kez milli takım formasını giyen Ferdi Kadıoğlu: "İlk maçım için çok heyecanlı ve gururluydum. Net bir galibiyet aldık. 4 maçta 4 galibiyet hedefimiz var. Bu yolda ilerlemek istiyoruz. Birbirimize alışmamız lazım. Bugün ilk maçım oldu. Kendimizi geliştireceğiz. Zamanla daha iyi olacağız."
 

Golü bulduktan sonra maç rahat geçti

Türkiye'nin ikinci golünü atan Halil Dervişoğlu: "Bugün rakibin geride oynayacağını biliyorduk, bu yüzden ilk yarı biraz zor geçti. Golü bulduktan sonra maç bizim için daha rahat geçti. Gol yememekte bugün önemliydi, bunu da başardık."
 

Senin için hazırladığımız haberler