Merhaba Mustafa Denizli

05.12.2015 - 10:43 | Son Güncellenme: 05.12.2015 - 10:43

Kötü bir Galatasaray. Kötünün iyisi Bursaspor izledik maçın ilk 45 dakikasında.

Kötü bir Galatasaray…

Kötünün iyisi Bursaspor izledik maçın ilk 45 dakikasında.

Gol yollarına kadar etkili Timsahlar son vuruşlarda acemiler mangası gibi davranınca, dağınık, ne yaptığını bilmeyen Aslanı tam anlamıyla elinden kaçırdı.

İlk devrede 3 net gol pozisyonundan yararlanamayan Bursaspor ikinci devrede kaçırdıklarını ararken; ilk yarıya oranla daha derli toplu ve atak olan Galatasaray yakaladığını attı ve hata yapanın kaybedeceği maçın kazananı olmayı bildi.

 * * * * * * *

68’de Podolski, 80’de Yasin ve 90. Dakika da hemen hemen maçın tamamında yokları oynayan Burak Yılmaz’ın attığı gollerle kötü gününde 3 golle 3 puan almayı başaran Galatasaray, Mustafa Denizli’nin maç sonrası dediği gibi fevkalade bir sonuç aldı. 

Denizli, daha iyi bir Galatasaray için 15-20 gün süre isterken; dün sahaya sürdüğü kadroda zaman içinde değişiklikler yapacağının da sinyalini verdi. Kasımpaşa maçında ki beraberlikten sonra dün Galatasaray ile ilk galibiyetini alan tecrübeli teknik adam işinin kolay olmadığının da farkında.

* * * * * * * 

Bursaspor’da ise işler iyi gitmiyor.

Dün Galatasaray’a yenilerek ligde ki 9’cu mağlubiyetini alan Yeşil-Beyazlılar’da kazan fokur-fokur kaynıyor.

Taraftarı burnundan solur halde ki Timsahlar Ertuğrul Sağlam sonrası teknik adam arayışında da oldukça karmaşık bir süreç yaşarken, Recep Bölükbaşı yönetimine tahammülü kalmayan camianın bu sezon akibeti açıkçası birçok kişiye ‘Nereye gidiyor bu Bursaspor?’ dedirtiyor.

Senin için hazırladığımız haberler