Formula 1'de Mercedes trip attı! Red Bull'dan yanıt geldi...

09.04.2024 - 20:14 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 20:34

Formula 1 takımlarından Mercedes ve Red Bull, resmi sosyal medya hesaplarından birbirlerine yanıt verdi ve bu yanıtlar gündem oldu. İşte tüm detaylar.

Formula 1'de Mercedes trip attı! Red Bull'dan yanıt geldi...

AJANSSPOR HABER

Formula  1 takımlarından Mercedes ve Red Bull'un resmi sosyal medya hesaplarından yazışması gündem oldu. Instagram üzerinden bir paylaşımda bulunan Mercedes,  "Eğer beni (W15) sevmiyorsan, beni (W11) hak etmiyorsun" yazılı bir görsel paylaştı.

Red Bull'dan yanıt gecikmedi

Mercedes'in yaptığı paylaşımın altına Red Bull yorum yaptı. Avusturya takımı, ezeli rakibinin gönderisine "İyi misin tatlım?" yazdı. Mercedes'in paylaşımına beğeni yağmuru yağarken, Red Bull'un yanıtına da bolca beğeni yağdı.

Mercedes, Red Bull'a özel mesaj teklif etti

Red Bull'un "İyi misin tatlım?" yazısına yanıt veren Alman ekip, "Özelden konuşuruz" yanıtını verdi. Red Bull ise bu yanıta "Her zaman" cevabını verdi. Formula 1 hayranları iki takımın yazışmasıyla eğlendiklerini ve güzel bir rekabet olduğunu belirtirken ayrıca birçok destek mesajları da geldi.

Red Bull'un 2024 sezonu

2024 Formula 1 sezonunun ilk 4 yarışının 3'ünde yarışları kazanan Red Bull, Avustralya GP'de podyum başarısı elde edemedi. İlk 4 yarış sonunda 141 puan toplayan Red Bull, markalar sıralamasında en yakın rakibi Ferrari'nin 21 puan önünde yer alarak zirvede. Pilotlar puan durumunda ise Red Bull, iki pilotuyla birlikte ilk iki sırada yer aldı.

Max Verstappen 77 puanla liderken, Sergio Perez ise 64 puanla ikinci sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Carlos Sainz birçok takımla görüştüğünü açıkladı! Yeni takımı...
Habere Git

Mercedes'in bu sezonki performansı

Mercedes, bu sezona istediği gibi başlayamadı. Özellikle Avustralya GP'de iki pilotlarının da yarış dışı kalmasıyla Mercedes, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İlk 4 yarış sonunda 34 puan toplayan Mercedes, geçen sezon 2. olarak tamamladığı markalar sıralamasında 4. sırada yer aldı.

Pilotlar sıralamasında ise George Russell, 24 puanla 7. sırada kendisine yer bulabildi. Sezon sonunda Ferrari'ye geçecek olan 7 kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton ise topladığı 10 puanla 9. sırada kendisine yer buldu.

Senin için hazırladığımız haberler