Mercedes, Sebastian Vettel'e yeşil ışık yaktı!

04.06.2020 - 22:47 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 22:50

Mercedes, Sebastian Vettel'e yeşil ışık yaktı!

Formula 1 ekiplerinden Mercedes'in takım direktörü Toto Wolff, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sezon sonu Ferrari'den ayrılacak olan Sebastian Vettel hakkında konuşan Wolff, Alman pilota hayır demeyeceğini ifade etti.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Ferrari'nin erken hamle yapmasına şaşırdık"

Sezon öncesi Alman pilot ile ayrılık kararını açıklayan Ferrari'nin yaptıkları karşısında şaşkın olduğunu ifade eden Toto Wolff, "Ferrari'nin erken hamle yapmasına şaşırdık. Çünkü yeni sezona, ayrılacağını bildiğiniz bir pilot ile başlayacaksınız. Sürücülerinizin birer takım oyuncusu olması gerekiyor. Aracınızı pilotlarınız olmadan geliştiremezsiniz. Bunları düşününce takımım için yeni bir pilot istesem acele etmezdim" dedi.

"Hayır diyemezsiniz"

Sebastian Vettel'e hayır diyemeyeceklerini belirten Wolff: "Önceliğimiz kendi sürücülerimiz. Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ve akademimizden çıkan George Russell'dan memnunuz. Sebastian Vettel hakkında sorular sorulduğunda kimseyi dışlamak istemediğimi söylemiştim. Bu doğru. 4 kez  dünya şampiyonu olmuş bir pilota 'Hayır' diyemezsiniz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler