Menemen FK, Tayfun Aydoğan'ı Transfer Etmek İstiyor

18.07.2023 - 10:51 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 10:57

Transfer Haberleri: İzmir temsilcisi Menemen Futbol Kulübü, bonservisi Adana Demirspor’da olan eski oyuncusu Tayfun Aydoğan'ı transfer etmek istiyor. Detaylar...

Menemen FK,  Tayfun Aydoğan'ı Transfer Etmek İstiyor

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Yeni yönetimi ile şampiyonluk ve Süper Lig'i hedefleyen İzmir temsilcisi Menemen Futbol Kulübü, bonservisi Adana Demirspor’da olan eski oyuncusu Tayfun Aydoğan ile ile ilgili ısrarını sürdürüyor. 

Kocaelispor'da şampiyonluğa etki etti

27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Tayfun Akdoğan, özellikle geçtiğimiz sezon Kocaelispor’un 2. Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuş, 34 maçta ilk 11 başlamış ve 11 golle takıma katkı sağlamıştı. 

Patrick Kluivert henüz izin vermedi

Sezona şampiyonluk hedefiyle girecek olan Menemen FK’da özelllikle teknik direktör Cenk Laleci’nin oyun yapısını ve oyuna katkısını iyi bildiği eski öğrencisini çok istediği, ancak Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü Hollandalı isim Patrick Kluivert’in oyuncuya henüz transfer izni vermediği öğrenildi. 

Beşiktaş Alt yapısında U-16, U-17, U-18 ve U-19 takımlarında forma giydikten sonra o zamanki ismi Menemen Belediyespor’a bedelsiz transferi gerçekleşmişti. 

7 sezon sarı lacivertli formayı terleten başatılı orta saha oyuncusu Adana Demirspor’a transfer olmuştu. Geçtiğimiz iki sezonda ise kiralık olarak Tuzlaspor ve Kocaeslispor’da geçirmişti.

Tayfun bu sezon Yeşil-Siyahlı formayla çıktığı 34 maçta 11 gol, 6 asistle oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler