Menderes Kutlu'dan Muhammed Leyis Açıklaması

19.12.2023 - 15:36 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 15:37

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Nevşehir Belediyespor maçı, ligdeki hedefleri, sportif direktör Cafer Elek ve teknik direktör Adem Çağlayan hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Menderes Kutlu'dan Muhammed Leyis Açıklaması

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig 4. Grup'ta liderlik koltuğunda oturan ve en yakın rakibi Muş 1984'e 11 puan fark atan Adana 1954 FK'da başkan Menderes Kutlu açıklamalarda bulundu.

''Hedefimiz Nevşehir maçını kayıpsız atlatmak"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Menderes Kutlu, "Sezona başlarken en büyük hayalimiz 3. Lig'den 2. Lig'e çıkmaktı. Hayalimizi gerçekleştirmek için savaşan bir takım kurduk. Takım ruhunu yakaladık ve başarı geldi. Kadromuzun oluşmasında sportif direktörümüz Cafer Elek sezon öncesinde ciddi bir mücadele etti. Teknik Direktömüz Adem Çağlayan da başarının en önemli mimarlarından birisi. Çatalcaspor maçını atlattıktan sonra direkt Nevşehir Belediyespor karşılaşmasına odaklandık. Hedefimiz Nevşehir maçını kayıpsız atlatmak" dedi ve ekledi: 

"Türk futbolu yeni bir yıldız kazanacak"

"Stadyumumuz olmadığı için tüm maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. Adana'da Ali Hoşfikirer Stadyumu'nun bulunduğu alan için proje oluşturuldu, çalışma tamamlandıktan sonra maçlarımızı orada oynayacağız. Sayın Ömer Çelik'te bu konuda bizlere yardımcı oluyor. İncirlik'te yeni bir stadyum yapmayı planlıyoruz. Muhammed Leyis gelecek vadeden önemli bir oyuncu, Muhammed'i takip eden takımlar var. Türk futbolu yeni bir yıldız kazanacak"

Senin için hazırladığımız haberler