Menderes Kutlu: "TFF çiftlik gibi, fuzuli masraf çok"

18.10.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 16:26

3. Lig ekibi Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu'dan stadyum konusu, Adem Çağlayan, Cafer Elek ve İsak Kurt hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Menderes Kutlu: "TFF çiftlik gibi, fuzuli masraf çok"

AJANSSPOR-HABER

3. Lig'de 6 maçta 6 galibiyet elde eden ve 18 puanla liderlik koltuğuna oturan Adana 1954 FK'da başkan Menderes Kutlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Stadyum açıklaması...

Radyospor'da Simay Trafo'nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayında konuğu olan Menderes Kutlu, "Sultanbeyli maçını kazandık. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Camia olarak kenetlendik, taraftarımız sağ olsun adeta her hafta deplasmana gidiyor. Maçlarımızı biliyorsunuz; Tarsus'ta oynuyoruz. Maçlarımızı Tarsus'ta oynamamız; Adana'nın ayıbı diyorum. 

"Sayın Devlet Bahçeli ile görüşme imkanım oldu"

Stadyum projesi hakkında görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuda devlet büyüklerimizle görüştük, Sayın Devlet Bahçeli ile de görüşme imkanım oldu. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz. Muharrem Gülergin Stadyumu yenilenirse bizim için daha iyi olacaktır. Çünkü o stadyumla biz bütünleştik. Hafta sonu Ankara'daki tüm Adanalıları Çankaya FK maçımıza bekliyoruz" dedi. 

"TFF çiftlik gibi, fuzuli masraf çok"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sitem eden Başkan Kutlu, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sitem ediyorum. Deprem felaketinden sonra Adana'ya geldi ancak kulübümüzü ziyaret etmedi. TFF'den Volkan Bey (Can) ile görüşüyoruz. Ne yazık ki TFF'den aldığımız gelirler çok az. Bizlere verilen ücretler; 2 milyon 650 bin TL ayda 265 bin TL. Bu miktar bir deplasman ücretine yetmiyor. 

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'na gitti bu güzel bir şey ancak alt liglere önem verilmeli, ülke futbolumuzun kalitesi artmalı. TFF ne yazık ki çiftlik gibi çok fazla fuzuli masraf var. Bu masraflar alt liglere ve altyapılara harcanmalı" ifadelerini kullandı. 

Çağlayan ve Elek'e övgü dolu sözler

Adem Çağlayan, Cafer Elek ve İshak Kurt'a ayrı bir parantez açan Kutlu, "Türk futbolu bir teknik direktör ve bir sportif direktör kazandı. Adem Çağlayan ve Cafer Elek, Türk futboluna armağan olsun. İshak Kurt'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ancak artık kendisi bizim kardeşimiz ve değerli bir futbolcumuz her zaman aramızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler