Menajerler arası çalım: Dorukhan'ın rövanşını, Erce ile aldı!

16.03.2021 - 16:26 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 16:28

Trabzonspor kalecisi Erce Kardeşler, yeni menajerini buldu. Temsilciliği Ahmet Bulut'ta bulunan Erce Kardeşler, Necdet Ergezen ile anlaştı. Bu hamle aynı zamanda Dorukhan Toköz'ün rövanşının alındığı anlamında geliyor. İşte detaylar...

Menajerler arası çalım: Dorukhan'ın rövanşını, Erce ile aldı!

AJANSSPOR-HABER 

Türk futbolunda kulüpler arasındaki transfer rekabeti kadar menajerler arasında da çekişmeler yaşanıyor. Beşiktaş forması giyen Dorukhan Toköz'ü Ahmet Bulut'a kaptıran Necdet Ergezen, rövanşı Erce Kardeşler ile aldı. Detaylar haberde...

Necdet Ergezen, Erce Kardeşler ile anlaştı

Altınordu'da parladıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan Erce Kardeşler, kariyerine bordo-mavililerle devam ediyor. Ahmet Bulut ile sözleşmesi sona erecek olan Erce Kardeşler ile Necdet Ergezen anlaştı. Söz konusu anlaşma 2 yıllık. 

Uğurcan giderse Erce 1. kaleci olabilir

Necdet Ergezen, bilindiği üzere Burak Yılmaz, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak gibi ünlü isimlerin temsilciğini üstleniyor. Bu sezon 2 maçta oynayan Erce Kardeşler, Uğurcan Çakır'ın Avrupa'ya transfer olması durumunda bordo-mavililelerde 1. kaleci olabilir.

Uğurcan da menajerlik şirketiyle anlaştı

Geride bıraktığımız haftalarda Uğurcan Çakır da yabancı bir menajerlik şirketiyle anlaşmıştı. Çakır, Ander Herrera, Kepa, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic, Ianis Hagi, Dani Parejo gibi oyuncuların menajerlik görevini üstlenen AC Talent ile el sıkışmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler