Menajerinden Karavaiev açıklaması!

08.03.2017 - 15:46 | Son Güncellenme: 08.03.2017 - 15:46

AJANSSPOR  ÖZEL HABER - Fenerbahçe’ye Zorya Luhansk’tan ara transfer döneminde edilen Oleksandr Karavaiev’in menajeri Doğan Ercan, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı.

Ercan, Karavaiev ile ilgili basında çıkan, "Advocaat taktik çalıştırmıyor" şeklinde çıkan haberleri yalanladı ve sarı-lacivertli futbolcunun aleyhine bir propaganda yürütüldüğünü dile getirdi.

Doğan Ercan'ın Radyospor'da Karavaiev ile ilgili yaptığı açıklamalar şöyle : 

“Karavaiev düşüşe geçti”

Karavaiev ile ilgili Türkiye’de oynayamaz yorumları yapıldı. Doğru iş yapıyorsunuz, iyi oyuncu getiriyorsunuz ama farklı yorumlar yapılıyor. Ukrayna Ligi önce bitmişti. Türkiye’ye geldi, gol attı, oynadı. Şu anda ise bir düşüşe geçti. Önümüzdeki haftalarda şans verildiği zaman takıma yardım edebileceğini söylüyor Karaveiev.

“Bazı menajerler kasıtlı şekilde olumsuz haberler yaptırıyor”

Ukrayna’da kamp bitti. 8-9 gün önce Antalya’dan Ukrayna’ya gittiler. İkinci yarının ilk maçı. Karavaeiv, Fenerbahçe'de kampa katıldı ve başarılı da oynadı. Hazırlık maçında kötü oynar tamam da, herkes öve öve bitirememişti. Yalan haberler yapılıyor sürekli. Karavaeiev ile ilgili böyle yorumlar yapılıyor. Cüzi bir rakama getirmiştik. Fenerbahçe’de çok yüksek bir para almıyor. 400 bin Euro yarım sezon için kazanacak, 100 bin Euro da kiralama parası. Bazı menajerler kasıtlı yapıyor. Soymak istiyorlar demek ki kulüpleri.

“Karavaiev, Advocaat ile ilgili öyle bir açıklama yapmadı”

Futbolcu evet düşüşe geçti. Ama hoca ile de arası iyi. "Advocaat taktik çalıştırmıyor" tarzında çıkan haberler doğru değil. Bu haberler yalan. Futbolcu, Fenerbahçe’den habersiz hiçbir yere çıkamıyor. Zaten kontrollü şekilde çıkmak durumunda. Kontratında da var. Hoca da kendisinden memnun. Böyle bir açıklama yok. Biri bin yapmayı çok seviyoruz. Kasti, bilinçli şekilde bir algı operasyonu yapıyorlar.


Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler