Menajerinden Bünyamin Balcı açıklaması!

03.02.2020 - 20:02 | Son Güncellenme: 03.02.2020 - 17:08

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da forma giyen ve Tamer Tuna’nın göreve gelmesinin ardından şans bulmaya başlayan Bünyamin Balcı, performansıyla dikkatleri üstüne çekti. Genç futbolcunun temsilcisi Yiğit Oruç, Bünyamin Balcı’nın geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Yiğit Oruç’un açıklamaları şu şekilde:

Yiğit Oruç: ”Bünyamin Balcı, Nazım Sangare’yi aratmadı”

Bünyamin gibi genç oyuncular yakaladıkları şansı iyi değerlendirmek zorunda. Türkiye dışına transfer yapan oyuncular var. Türk oyuncuların yurt dışına gitme şansı arttı. Genç oyuncular en iyi şekilde çalışmalı ve iyi seviyeye gelmeli. Bünyamin çok düzgün karakterli ve yetenekli. Bülent Hoca zamanında A takımdaydı. Nazım Sangare’nin sakatlanmasından sonra Tamer Hoca ile şans yakaladı. Bu şansı da iyi değerlendirdiğini düşünüyoruz. Oynadığı lig ve kupa maçlarında Nazım’ı aratmadı. Gelecekte Türk futboluna iyi hizmetler edeceğini gösteriyor.

Tamer Tuna’ya teşekkür

Tamer Hoca’ya teşekkür etmek gerekiyor. Böyle hocalar gençleri ne kadar oynatırsa o kadar iyi. Hem oyuncu yetişmiş olacak hem de yurt dışına gidebilecek oyuncular artacaktır.

Bünyamin Balcı’nın kariyer hedefi nedir?

Bünyamin şu anda Antalyaspor’un başarısına odaklanmış durumda. Takıma en iyi performansı vermek için mücadele edecek. Daha çok genç. Kendisini fiziksel ve mental olarak hazırlayacağız. Performansını yukarıya çektikçe farklı pozisyonlarda farklı hedeflerimiz oluşabilir. Şu anda Antalyaspor’da devamlı şekilde oynamasını sağlamak.

Senin için hazırladığımız haberler