Süper Ligi sallayan Jakson Muleka'nın menajerinden transfer açıklaması

28.04.2022 - 13:24 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 13:45

Kasımpaşa'nın devre arasında kiraladığı Jackson Muleka, attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Golcü futbolcunun menajerinden transfer açıklaması geldi.

Süper Ligi sallayan Jakson Muleka'nın menajerinden transfer açıklaması

Kasımpaşa'nın Standard Liege'den kiraladığı Jackson Muleka'da flaş bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de 11 maçta attığı 10 golle dikkatleri üzerine çeken Kongolu futbolcu hakkında menajer Jean-Willy Ngoma, La Derniere Heure gazetesine konuştu.

"Başına gelebilecek en iyi şeydi"

Aspor’da yer alan habere göre, menajer Jean-Willy Ngoma, 22 yaşındaki santrforun geleceğiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Bu kiralanma Jackson'ın başına gelebilecek en iyi şeydi. Kendisi şu anda mutlu ve bunu gösteriyor. Bu sezon zor aylar geçirdi ve onun yeniden gülümsediğini görmek güzel."

Muleka'yı hangi takımlar istiyor?

Büyük Türk kulüplerinin oyuncusunu yakından takip ettiğini belirten Ngoma, "Bunlar Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor. Orta Doğu'dan da ilgi var ama şu anda önemli olan Jackson'ın eğlenmeye devam etmesi." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Ligi sallayan Muleka'nın bonservis bedeli belli oldu
Habere Git

Muleka'nın Kasımpaşa performansı

Muleka bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de 10 maçta 11 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. Kasımpaşa'nın Muleka'nın bonservisini 3 milyon Euro'ya alma hakkı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler