Menajer oyunu başarılı olmadı! Önce Fenerbahçe sonra...

24.12.2023 - 18:26 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 01:09

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Dimitris Itoudis'in görevden ayrılmasının ardından anlaştığı iddia edilen isim bir kulübün daha kapısından döndü.

Menajer oyunu başarılı olmadı! Önce Fenerbahçe sonra...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da geçtiğimiz haftalarda Yunan koç Dimitris Itoudis ile yollarını ayırıp göreve Litvanyalı çalıştırıcı Sarunas Jasikevicius'u getirdi. Bu süreçte Sarı-Lacivertlilerin adı bir isim ile daha ciddi anlamda anılmıştı.

Fenerbahçe ile anlaştı denilmişti

Itoudis'in ayrılığı sonrası basında Fenerbahçe'nin son olarak 202-2023 arası EuroLeague'de Bayern Münih'i çalıştıran İtalyan koç Andrea Trinchieri ile anlaştığı iddiaları hızla yayılmış fakat bu birliktelik gerçek olmamıştı.

Önce Fenerbahçe sonra bir EuroLeague ekibi daha...

Temsilcimizin Sarunas Jasikevicius'u göreve getiremesinin ardından bu kez de 55 yaşındaki koçun Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile anlaştığı iddiaları gündeme geldi. EuroLeague ekibi bu haberden çok kısa süre sonra mevcut baş antrenör Kazys Maksvytis ile yola devam edileceğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe için Almanya deplasmanı ev gibi!
Habere Git

Menajer oyunu iddiası

Menajerler tarafından iki kulübe de önerilen deneyimli koçun taraflar ile anlaştığı yönündeki haberlerin basına yansımasında menajerlerin rol oynadığı iddia edildi.

Saras geldi Fenerbahçe çıkışa geçti

Öte yandan Fenerbahçe ise Sarunas Jasikevicius göreve geldiğinden bu yana EuroLeague'de çıktığı 3 maçta; Monaco, Zalgiris Kaunas ve ALBA Berlin'i mağlup ederek iyi bir çıkış yakaladı. 

Fenerbahçe'nin fikstürde önü açıldı

Eski oyuncusu Sarunas Jasikevicius yönetiminde iyi bir başlangış yapan Sarı-Lacivertliler, EuroLeague'de oynayacağı sıradaki 5 maçta İstanbul'dan çıkmayacak. İşte Fenerbahçe Beko'nun gelecek 5 haftadaki fikstürü:

12/28/2023 Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko 

02/01/2024 Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız

04/01/2024 Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv 

09/01/2024 Fenerbahçe Beko-Partizan KK

11/01/2024 Fenerbahçe Beko-Bayern Münih

İlgini Çekebilir
Eski Gaziantepli Avrupa'nın tozunu attırıyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler