Melnjak için resmi transfer açıklaması! Fenerbahçe...

30.01.2020 - 18:36 | Son Güncellenme: 30.01.2020 - 16:01

Melnjak için resmi transfer açıklaması! Fenerbahçe...

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’nin sol bek pozisyonu için Dario Melnjak’ı transfer etmek istediği iddia edildi. Çaykur Rizespor Kulübü Sportif Direktörü Yılmaz Bal, futbolcunun geleceğiyle ilgili konuştu. Melnjak, Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? Gökhan Akkan, Avrupa’ya mı gidiyor? Tüm bu sorular yanıt buldu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Yılmaz Bal’ın açıklamaları şu şekilde:

Yılmaz Bal: "Tunay Torun beğendiğimiz bir oyuncuydu, bize katkı verecek"

Tunay Torun ile 1,5+1 yıllık imzayı attık. Tunay ile İstanbul’da görüştük. Bildiğimiz bir oyuncuydu. Beğendiğimiz bir isimdi. Bize de katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Rizespor kaç transfer yapacak?

Yerli bir sol bek arayışımız vardı. Onunla ilgili çalışmalarımız var. Bir transfer daha yapmak istiyoruz.

Yılmaz Bal: "Melnjak için teklif gelse bile gerçekleşmez"

Melnjak ile ilgili hiçbir konuşma olmadı. Hiçbir girişim yok. Bu saatten sonra transfer teklifi olsa bile gerçekleşmez. Takımımızın yapısını bozmayız. Performansı ortada. İyi bir çıkış yakaladı. Bizle birlikte olacak.

Beşiktaş maçı için ne düşünüyor?

2 haftada 4 puan topladık. Kayıplara üzüldük. Beşiktaş güçlü bir takım. Hoca değişikliği pozitif etkiliyor. Kendi evimizde çıkış yapmak istiyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Maç kaybetme lüksümüz yok. Aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Güzel bir aile ortamımız var. Rakip ayırmıyoruz. Ben Beşiktaş’ı yeneceğimizi düşünüyorum. 

Yılmaz Bal: "Almanya ve Belçika'dan Gökhan Akkan'ı takip edenler var"

Gökhan Akkan’ı takip edenler var. Bana da duyumlar geliyor. Gökhan da Avrupa’yı istiyor. Değerli bir oyuncumuz. Takıma verdikleri ortada. Açıkçası Avrupa’da oynamasını çok isterim. Nasip. Takip ediliyor. Almanya’dan ve Belçika’dan takip edenler var. Sezon sonunda ne olacağını bilemiyorum.

Senin için hazırladığımız haberler