Melissa Vargas'ın Malatya'ya gidişi tarihi belli oldu

04.10.2023 - 09:14 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 09:21

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Melissa Vargas'ın Malatya'ya gidişi tarihi belli oldu. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ açıkladı.

Melissa Vargas'ın Malatya'ya gidişi tarihi belli oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ilklerin yaşandığı 2023 yılında katıldığı FIVB Milletler Ligi, CEV Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde şampiyon oldu.

Melissa Vargas'ın Malatya'ya gidişi tarihi belli oldu

Şüphesiz Filenin Sultanları'nın VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkarken şampiyonluğun en büyük başrol oyuncularından biri Melissa Vargas oldu. Perofmansı ile herkesi hayran bırakan Melissa Vargas'ın Malatya'ya gidişi tarihi belli oldu.

Skorer'in NTV'den derlediği habere göre; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 10 Ekim günü Melissa Vargas’la Malatya’ya gideceklerini açıkladı.

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın ManU zaferi Avrupa basınında: "Cehenneme hoş geldiniz!"
Habere Git

"Melissa'yı Türk yaptığımızda 'Peki nerelisin?' diye sorduk. 'Malatyalım' dedi"

Üstündağ şu sözleri kullandı: "Milli Takım kamp döneminde Malatya'da Melissa'ya kaysı geliyordu. Bütün arkadaşlarına koli koli dağıtıyordu onları. Bir sevgisi var. Deprem faciası yaşadı yakın zamanda Malatya'da. O süreçte Melissa'yı Türk yaptığımızda 'Peki nerelisin?' diye sorduk. 'Malatyalım' dedi. 

"Malatya'ya gitmesi lazım"

Onu da Malatya bağrına bastı. Vargas sezonun ilk yarısında Çin'de oynayacak. Ocak ayının sonunda Türkiye'ye gelecek. Bu arada Malatya'ya gitmesi lazım çünkü binlerce bekleyenimiz var. Gitmezsek olmaz. Vargas Çin'de rahat etmez ben de Türkiye'de rahat etmem (Gülerek). En iyisi gidelim moral verelim"

Melissa Vargas sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönecek

Bu sezonu Çin Ligi'nde açacak olan Melissa Vargas sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönecek. Buna göre Çin Ligi, olimpiyat elemelerinin ardından 4 Kasım'da başlayacak. Ligin finali ise 6 Şubat olacak. Bu tarihler ışığında Vargas'ın Fenerbahçe'ye gelişi beklenenden daha geç olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray: Biz en iyisiyiz
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler