Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüşü tehlikede

15.10.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 22:40

Çin Voleybol Federasyonu, sezon planlamasını açıkladı. Milli voleybolcu Melissa Vargas takımıyla final oynamaması durumunda, Fenerbahçe'ye dönememe riski ortaya çıktı.

Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüşü tehlikede

AJANSSPOR-HABER

Filenin Sultanları ve Fenerbahçe Opet’in yıldızı Melissa Vargas, üçüncü sezon Çin Ligi takımlarından Tianjin Bohai Bank’ta forma giyecek. 

Vargas'ın Sarı Lacivertliler'e dönmeme riski doğdu

Daha önce Çin Ligi'nde oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye gelen milli yıldız için Sarı Lacivertliler'e dönmeme riski doğdu. 

2021'den bu yana sezonun ilk yarısını Çin ekibinde geçiren ve bu takımda üç şampiyonluk yaşayan Vargas, sezonun ikinci bölümünde geçici transferle Fenerbahçe'de geçiriyordu.

İlgini Çekebilir
3. Lig'den zirveye! Kerem, Abdülkerim, Samet...
Habere Git

Çin Ligi yönetimi sezon planlamasını açıkladı

Çin Ligi yönetimi bu sezon için sezon planlamayı açıkladı. Buna göre; Çin Kadınlar Voleybol Ligi, 4 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 6 Şubat 2024 tarihinde sona erecek. Türkiye'de geçici transfer dönemi ise 1 Eylül'de başlıyor ve 31 Ocak'ta sona eriyor. 

Vargas, Fenerbahçe'ye dönemeyebilir

2017'den bu yana tam profesyonel olarak oynanmaya başlanan Çin Süper Ligi'nde Tianjin Bohai Bank final oynarsa Türkiye'de geçici transfer dönemi 31 Ocak'ta sona ereceği için Vargas, Fenerbahçe'ye dönemeyebilir.

Şampiyonlar Kupası finalinde oynayamadı

23 yaşındaki oyuncu Çin Ligi'ne gideceği için VakıfBank ile oynanan ve 3-2 kaybedilen Şampiyonlar Kupası finalinde oynayamamıştı. 

İlgini Çekebilir
Montella geldi gelenek değişti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler