Melissa Vargas, Fenerbahçe'ye teşekkür etti!

09.07.2024 - 21:40 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 00:32

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Küba asıllı Türk yıldızı Melissa Vargas, Instagram hesabından Sarı-Lacivertli kulübe teşekkür mesajı paylaştı.

Melissa Vargas, Fenerbahçe'ye teşekkür etti!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız ismi Melissa Vargas, Sarı-Lacivertli kulüple yeni sözleşmeye imza atmasının ardından Instagram hesabında bir paylaşımda bulundu.

4 isimle sözleşme imzalandı

Fenerbahçe, kadın voleybol takımının 4 yıldızıyla yeni sözleşme imzaladı.

Sarı-Lacivertlilerin yaptığı açıklamada; Melissa Vargas ile 3 yıl, Gizem Örge ve Aslı Kalaç ile 2 yıl, Meliha Diken'le ise 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığı duyuruldu.

"Benimle bu heyecanı paylaşan herkese teşekkür ederim"

Fenerbahçe'nin başarılı voleybolcusu Melissa Vargas, Sarı-Lacivertli kulüple imzaladığı yeni sözleşmenin ardından resmi Instagram hesabında şu açıklamayı yaptı:

"Çok küçük yaşlarda geldiğim evimde, muhteşem taraftarımızla birlikte mücadele etmeye devam edeceğim için çok mutluyum!

Benimle bu heyecanı paylaşan herkese teşekkür ederim"

2018'de Türkiye'ye Fenerbahçe ile adım attı

Küba asıllı Türk vatandaşı Melissa Vargas, 2018 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2021 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Vargas, 2022-23 sezonunda Sarı-Lacivertliler ile Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

Filenin Sultanları ile 2 kez MVP oldu

Vargas, Türk vatandaşı olmasının ardından Türkiye Milli Takımı'nın formasını da başarıyla giymeye başladı. 25 yaşındaki pasör çaprazı, Milli Takım'ın Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu'nda büyük pay sahiplerinden biri olurken, her iki şampiyonlukta da MVP ödülünü almayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler